|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fianna Fanatyk :D

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 8:31 am Temat postu: Jest super:) |
|
|
Zaraz zapewne mnie ktoś będzie chciał zlinczować, więc nas wszelki wypadek nie dam po temu możliwości , ale tak przyszło mi do głowy, że skoro w Awiarni jest temat F***żesz, gdzie można sobie do woli ponarzekać, to może założyć taki, gdzie można by zaafirmować, że jednak nie zawsze jest tak dotyłowo? Bo choć narzekanie to narodowy sport, to czasem nie ma do niego powodów. W sumie często to drobiazgi, ale zycie się składa właśnie z drobiazgów.
Tak jak ja mam teraz: co prawda siedzę już w pracy, ale jest fajnie, bo szanowni współpracownicy jeszcze nie przyleźli. Muzyczka fajna i głośno, jest spokój i fajnie. Kawa sie jeszcze nie skończyła:)
A dziś wcześnie wyjdę (tj. koło 18 ) i pójdę obwąchać zespół tańca irlandzkiego, który ogłosił nabór. A może mi się spodoba? Bo wymagania zdaje się spełniam.
Jest fajnie przynajmniej na razie  _________________ Blue Moon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smoku Fan
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 10:38 am Temat postu: |
|
|
fianna: ty kotowata jestes ze zawsze (no moze nie zawsze ale czesto) pod prad wydarzen ? Ale masz racje ... jest fajnie, zycie jest piekne a swiat kolorowy
Wlasnie wychodze do pracy, wyspalem sie i nawet mialem chwile czasu by usiasc i wyrownac sobie energie. Jest dobrze i bedzie nawet lepiej
Pozdrawiam optymistycznie - szczegolnie wszystkie marudy - pamietajcie to ze Wam zle jest wylacznie w Was a nie w otaczajacym Was swiecie - on tylko odpowiada na to co dzieje sie u Was w srodku  _________________ Minister Zdrowia ostrzega! Uwaga Smok! Bliski kontakt moze moze powodowac nerwice, stany depresyjne i mysli samobojcze. Przed zastosowaniem przeczytaj ulotke, porozmawiaj z przyjacielem i koniecznie skonsultuj sie ze swoim psychiatra. Have A Nice Day  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maro Fanatyk :D

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 10:44 am Temat postu: |
|
|
No i ja się chętnie do tego tematu dołączę I przede wszystkim pogratuluje pomysłu na temat :> Mogę powiedzieć, że się wysypiam i kawę też mam, mimo, że jeszcze nie zrobiłem Dziwna ciekawa rzecz, że w szkole mnie się całkiem podoba i aż miło jest chodzić do niej. Poznaje się nowych ludzi kolegów, koleżanki z ławki Poza tym robie to co lubie i na tym zarabiam, więc ... hmm no cóż, niema na co narzekać :> _________________ Ale zawsze moge sie mylic ... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 11:06 am Temat postu: |
|
|
Smoku, trafiłeś w sedno z moją kotowatością, miau, mrauk! Od lat bliscy zwą mnie kotem/kicią/kocięciem i podobnie
A z narzekaniem to tak jest, że złe rzeczy są łatwiej dostrzegalne i potrafią zagłuszyć dobre (no bo ciemna strona to szybsza jest od jasnej :>)a jak będziemy świadomie zwracać uwagę na to, że są i dobre rzeczy, to będzie się nam zyło przyjemnie. A o to przecież chodzi, nie ? _________________ Blue Moon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kniaź Fanatyk :D

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Jest super, bo mam wolny dzień i nic nie muszę robić.  _________________ Jam ten, kto wzrokiem swym uśmierca
Nadzieje człowieczego serca,
Bicz, źródło ziemskich niepokoi,
Książę poznania i wichury,
Jam wróg niebiosów, zło natury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Youlo Wściekły fan :)

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 3:07 pm Temat postu: |
|
|
Kurka, jak już takie superanckie supery wymieniacie, to powiem, że radochę mam, bo dziś w końcu do konkretniej roboty idę, poza tym już jutro położę łapki na własnym, prywatnym laptopie Toshiba Satellite (czy jak go się tam pisze).
Więc generalnie to fajowo  _________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
-----------------
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smoku Fan
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Fianna: feel the power od the Dark Side ... together we will rule the galaxy
I tym optymistycznym a jakze akcentem ...  _________________ Minister Zdrowia ostrzega! Uwaga Smok! Bliski kontakt moze moze powodowac nerwice, stany depresyjne i mysli samobojcze. Przed zastosowaniem przeczytaj ulotke, porozmawiaj z przyjacielem i koniecznie skonsultuj sie ze swoim psychiatra. Have A Nice Day 
Ostatnio zmieniony przez Smoku dnia Wto Lut 20, 2007 3:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kniaź Fanatyk :D

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 3:20 pm Temat postu: |
|
|
A ja wieczorkiem idę na piwo z pewną sympatyczną panną.  _________________ Jam ten, kto wzrokiem swym uśmierca
Nadzieje człowieczego serca,
Bicz, źródło ziemskich niepokoi,
Książę poznania i wichury,
Jam wróg niebiosów, zło natury. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Faza Administrator

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 3:29 pm Temat postu: |
|
|
Jest super, bo jestem na prochach i migdałki mnie nie bolą!  _________________ Po skończonej pracy, wyczyść swą maszynę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mizra Fanatyk :D

|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 4:33 pm Temat postu: |
|
|
Jest super, bo jadę na prochach i mam ograniczoną świadomość.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dragonow Bywalec
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Jest super, zarówno w szczegółach jak i w calości , wreście po sesji ( i spora szansa ze zaliczyłem wszystko tylko z jednym są wątpliwości), praca własna napisana w stopniu wystarczającym aby zaliczyć, praca pisana za forse też, wreście wolny czas znowu, poznałem rewelacyjną kobietę i już spędzamy ze sobą 3 tydzień i rozwija się wyjątkowo pozytywnie, już prawie wyzdrowiałem, nawet troche forsy wpadło w kieszeń...
No życ nie umierać  _________________ Meczydusza zawodowa, wirtuoz grania na nerwach i na zwloke..
"Ludzie kiedys byli blizsi sobie, musieli bron nie niosla daleko" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rebbe Kriegstein Wściekły fan :)

Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 737 Skąd: Chateau de Jasnodworska, tymczasowo zameldowany w Nienacku
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Jest, super!
Jest super, bo... Ech, idę rzucić ptakiem  _________________ BAD WYRM! No biscuit. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Desire Fanatyk :D

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 1:06 am Temat postu: |
|
|
A ja też mam ostatnio super..w szkolnym laboratorium jest zajefajnie, hoduję sobie własne prywatne kolonie gronkowców, dzis udalo mis ie zarobic parę groszy..juppppiee, bede mogla pojsc na wydzialową impreze w piatek hehe, poza tym moje zycie prywatne dostalo ostatnio kopa na przod, za tydzien w laboratorium pogrzebię w glistach ludzkich a za trzy tygodnie - prosektorium..juz sie nie mogę doczekać!!!!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smoku Fan
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 8:58 am Temat postu: |
|
|
Hmmmm ... a na dzis beda jakies super deklaracje ?  _________________ Minister Zdrowia ostrzega! Uwaga Smok! Bliski kontakt moze moze powodowac nerwice, stany depresyjne i mysli samobojcze. Przed zastosowaniem przeczytaj ulotke, porozmawiaj z przyjacielem i koniecznie skonsultuj sie ze swoim psychiatra. Have A Nice Day  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 9:04 am Temat postu: |
|
|
A czyż nie wystarczającym powodem do radości jest fakt, że dziś środa i do weekendu coraz bliżej? Poza tym, wiosennie tak jakoś  _________________ Blue Moon |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|